Unghundstiden, en prövande period.


Kursen vänder sig till mattar och hussar med tonårsjycke. Har du en unghund med bomull i öronen och myror i byxorna? Då är detta något för dig.

Unghundens utvecklingsfaser och behov står i fokus, relation och positivt samspel är kursens röda tråd. Du får förklaringar på varför unghundar gör som de gör och tips på hur du bäst möter din tonåring. Frågan "Hur lotsar jag en hormonstinn unghund till en harmonisk vuxen hund?" besvaras.

Kursen innehåller 3 längre föreläsningar, flertalet artiklar, träningsinstruktioner, bonusmaterial samt en rejäl utmaning.

Denna kurs är inte istället för en praktisk unghundskurs med fysiska träffar utan ett komplement. Kursen lär dig proaktiv hundträning som minskar risken för stora problem. Vi går igenom vikten av vettigt utlopp, balansen mellan aktivitet och passivitet, den hormonella förändringen och beteenden som hör livsskedet till med mera. En kurs i tonåringens anda. Mycket nöje!

/C. Alupo

Kursinnehåll


Denna kurs innehåller en gedigen föreläsningsserie i tre delar på 30-40 minuter per avsnitt. Kursen innehåller även skriftliga sammanfattningar, träningsinstruktioner, fördjupande bonusmaterial och en rejäl utmaning i mental aktivering.


Du har tillgång till kursmaterialet i 3 veckor.

Kostnad


Hej, mitt namn är Caroline Alupo


Jag är etolog och hundpsykolog och har haft privilegiet att få jobbar med hundar och deras människor i över 15 år. Det är en sann glädje att få dela med mig av mina erfarenheter och träningsmetoder. Att lotsa virriga unghundar till ro är en prövosam, spännande och rolig resa jag gärna gör med dig i och med denna kurs. Jag hoppas du får med dina många insikter, motivation och inspiration att guida din unghund till mogen vuxen.

Vänligen

/C.Alupo