En kurs för dig som ser framemot avslappnade promenader med en följsam hund i ett slakt koppel. Nog bråkat om doft fläckar och riktning. Efter denna kurs går ni ut tillsammans istället för samtidigt, och njuter av varandras sällskap. Samspelta och utan dragkamp. Du lär dig om hundens fysiska rörelsemönster,utrustning, behov och drifter, viljor, inlärning och känslor. Kursen innehåller mängder med träningstips och en smart steg för steg guide som tar dig och din hund i mål.


Kursinnehåll

Orsak och verkan

En individanpassad plan

Förutsättningar och utrustning

Koppelhantering

Koppelrelation

Inlärningspsykologi

Belöningsstrategi

Följsamhet

Kontakt och dirigering

Skvallerträning

Gå fint

Inte dra

Jo-jo effekten

Doftfläckar

Premacks principen

Verklighetstrogen träning

Bibehåll effekten


Kursen innefattar 4 föreläsningar. åhörarkopior. Steg för steg guider. Träningstips och artiklar. Du har tillgång till materialet i 3 månader och möjlighet att ställa frågor.


Kostnad


Hej, Jag heter Caroline Alupo


Jag är hundtränare och etolog och har 15 års yrkeserfarenhet av hund. Mitt kall är att ge hundägare en djupare förståelse för sin bästa vän hunden och konkreta träningstips som funkar! Detta kursinnehåll ger dig flera aha-upplevelser, vetenskapliga förklaringsmodeller, skratt och konkreta verktyg. Så att du kan njuta av många långa och sköna promenader tillsammans med din bästa vän.

Hjärtligt välkommen på kurs!

/ C. Alupo