Våra utbildningar innehåller mer än erfarenheter, tycke och tänk. De är fullspäckade med det senaste från forskningsfronten. Som etolog är det en självklarhet att förankra kursinnehållet i vetenskapen. Men för den delen utan avkall på konkreta förhållningssätt och praktiska träningstips som vi vet fungerar. Ett holistiskt perspektiv på hund är vår röda tråd. Dessa onlineutbildningar ger dig ett hundperspektiv många av våra kunder säger sig ha saknat, tills de hittade hit.


"Så givande föreläsning, skrattade gott och lärde mig massor på samma gång!"


- Johan Hellman


"Du gav mig ett helt nytt perspektiv på min hunds problem, nu förstår jag!"


- Nathalie Svensson


"Nu förstår jag komplexiteten bakom min hunds beteenden och känslor!"


- Sandra Lindskog


Hej, jag heter Caroline Alupo.

Jag är hundpsykolog och etolog. Utöver en magisterexamen i ämnet har jag 15 års arbetserfarenhet av hundar med problembeteenden. Mitt kall är att ge hundägare en djupare förståelse för sin bästa vän hunden. Jag hoppas kursinnehållen ger dig flera aha-upplevelser, vetenskapliga förklaringsmodeller, skratt och konkreta verktyg som toppar ditt samspel med din hund!

Hjärtligt välkommen hit!

/ C. Alupo

Vanliga frågor


Vad är fördelarna med att gå en onlinekurs?

Att få kurs online är både bekvämt och flexibelt. Du kan när det passar dig, sätta dig hemma i din egen favorit fåtölj och njuta av kurser du annars kanske hade fått resa långt för att delta på.
Hur lång tid tar varje kurs?

Det beror lite på kursen. En del kurser är en föreläsning, då är du klar på en timme eller två. Andra kurser är mer omfattande och innehåller lektionsblock du betar av i given ordning. Varje lektionsblock innehåller vanligtvis en föreläsning på 30-60 minuter, texter, artiklar och träningstips. En kortare kurs omfattar cirka 3-4 lektionsblock medan de längre utbildningarna kan innehålla det dubbla.
Hur får jag tillgång till materialet?

När du köpt en kurs och din betalning gått igenom guidas du direkt vidare till kursens startsida. Du får även ett mejl med hänvisning till kursstartsidan. Väl inne i kursens plattform tar du del av lektioner innehållande inspelade föreläsningar, artiklar och träningsinstruktioner med mera.
Kommer jag kunna ställa frågor till läraren?

Absolut! Vi välkomna frågvisa elever. Du når din lärare Caroline Alupo på [email protected].
Har jag möjlighet att interagera med andra studenter?

Vissa kurser (inte alla) ger till tillgång till Facebook-forum där studenter som deltagit på kursen kan samlas. Dessa forum är inte lärarledda även om din lärare har insyn och besvarar frågor då och då. Ni studenter skapar själva ett levande diskussions klimat i dessa forum, bollar tankar och ventilerar era erfarenheter.
Vilken sorts dator/teknik krävs för att delta?

En helt vanlig dator, stationär eller en laptop går bra. Du kan även delta via din padda eller mobil.
Filmerna ser suddiga ut, varför då?

Filmkvaliteten på föreläsningarna så som du ser dem, beror på två faktorer:

1) Din dator/paddas bildskärmsupplösning och grafikkort

2) Din internetuppkoppling. Du behöver en stabil uppkoppling med hög hastighet för optimal filmkvalitet, minst 25 Mbit/s.
Får jag ladda ner materialet och spara det?

Nja. En stor del av kursinnehållen är upphovsrättsskyddade. Läs våra villkor så du vet vad som är okej att plocka med sig och vad som inte får och därmed inte kan laddas ner. I varje kurs finns det nedladdningsbara dokument och artiklar, länkar med mera som du kan "ta med dig hem". De större utbildningarna innehåller ofta nedladdningsbara åhörarkopior kopplade till föreläsningarna.
Hur länge har jag tillgång till materialet?

Inför varje kursköp samt i den introducerande texten i kursstarterna anges hur lång tid du har tillgång till materialet. Vanligtvis är det 3 månader. Önskar du förlänga din kurstid därefter skickar du oss ett mejl på [email protected] så löser vi det utan extra kostnad. Det viktigaste för oss är att du får ut så mycket du vill och behöver av våra kurser!